website.preferred-language.text- Taal aanpassen
Heerlijke Huisjes
NederlandOverijssel | Hellendoorn
Aankomst en vertrek
Uw reisgezelschap
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie
16 vakantiehuizen gevonden

Vakantiehuis Hellendoorn

In Hellendoorn kunt u volop genieten van de natuur op de Sallandse Heuvelrug. In de omgeving zijn leuke dorpen en plaatsen om te bezoeken, zoals Ommen. En natuurlijk mag een bezoekje aan het Avonturenpark niet ontbreken tijdens uw vakantie of weekendje weg.

Nederland
Overijssel
Hellendoorn
filters verwijderen
OV377
Luxe 6 persoons villa op Hof van Salland Nederland > Overijssel > Hellendoorn
6 personen | 3 slaapkamers | huisdiervrij
517
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Bekijken
OV379
star 8,2
Luxe 14-persoons Wellness Villa op Hof van Salland. Nederland > Overijssel > Hellendoorn
star 8,2
4 beoordelingen
14 personen | 7 slaapkamers | 1 huisdier
1666
weekend v.a.
o.b.v. 14 personen
Bekijken
OV545
4 personen | 2 slaapkamers | huisdiervrij
442 374
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Bekijken
OV546
star 6,7
6 personen | 3 slaapkamers | huisdiervrij
523 446
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Bekijken
OV587
5 personen | 3 slaapkamers | huisdiervrij
594
weekend v.a.
o.b.v. 5 personen
Bekijken
OV600
5 personen | 3 slaapkamers | 1 huisdier
506 429
weekend v.a.
o.b.v. 5 personen
Bekijken

info Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag

De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.

Pas uw zoekcriteria aan

Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.

Een weekje schuiven

Sommige perioden zijn erg populair.

Vakantiehuis Hellendoorn

In Hellendoorn kunt u volop genieten van de natuur op de Sallandse Heuvelrug. In de omgeving zijn leuke dorpen en plaatsen om te bezoeken, zoals Ommen. En natuurlijk mag een bezoekje aan het Avonturenpark niet ontbreken tijdens uw vakantie of weekendje weg.

Geniet van een vakantie of weekendje weg in Hellendoorn

Hellendoorn ligt in de provincie Overijssel, aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. Het is een idyllische omgeving met veel groen en natuur. Een heerlijke bestemming om te genieten van een vakantie of weekendje weg.

Met een van onze vakantiehuizen in deze bestemming hebt u alle gelegenheid om te ontdekken wat voor fraais Hellendoorn en omgeving allemaal voor u in petto heeft. Onze accommodaties zijn comfortabel en bieden u een prettig verblijf. Bent u met een grotere groep? Bekijk dan eens onze groepsaccommodaties.

Wat is er allemaal te doen in Hellendoorn?

Avonturenpark Hellendoorn is zeker een bezoekje waard tijdens uw vakantie. Dit is een gezellig familiepark met dertig verschillende attracties. De afstand tussen de attracties is klein en de wachttijden zijn kort. In de zomermaanden kunnen jong en oud heel veel pret beleven in het Aquaventura Slidepark met veel verschillende waterglijbanen, een zandstrand en een waterspeeltuintje.

Heeft u hier een vakantiehuis, dan is er nog veel meer te beleven. Zo kunt u zich vermaken met allerlei sportieve en spannende activiteiten op Landgoed Schuilenburg. Of u kunt een bezoekje brengen aan het Bakkerij- en IJsmuseum. Hier vindt u een indrukwekkende collectie gereedschappen, voorwerpen en machines uit vroegere bakkerijen en uit het begin van ijsbereiding. Tijdens de schoolvakanties zijn er rondleidingen en bakdemonstraties.

Tip van Heerlijke Huisjes: een dagje Ommen

Het naburige Ommen is leuk om een dagje heen te gaan tijdens uw vakantie. Het heeft een mooi historisch centrum met oude gebouwen, zoals Kasteel Eerde. Ook de Ommerschans is een historische bezienswaardigheid. Deze voormalige vesting werd in de 19e eeuw gebruikt als straf- en bedelaarskolonie. Nog meer geschiedenis ontdekt u in het Streekmuseum. Dit geeft een inkijkje in de geschiedenis en tradities van Ommen en omgeving. Het biedt een collectie van oude landbouwgereedschappen en historische voorwerpen.

Ontdek de natuur in de omgeving van Hellendoorn

Op een steenworp afstand van Hellendoorn ligt de Sallandse Heuvelrug. Dit is met 53 vierkante kilometer het grootste droge heidegebied van West-Europa. In dit heuvelachtige gebied komen veel bijzondere planten en dieren voor. U vindt er bijvoorbeeld de vossenbes en de jeneverbes. Ook leven er de nachtzwaluw, korhoen, zandhagedis, hazelworm en roodborsttapuit.

Ook natuurgebied Twents Reggedal is zeer de moeite waard. Het is goed toeven in dit afwisselende gebied van weide, veen, heide en bossen. U kunt hier prachtig wandelen en fietsen. Het Twents Reggedal is ook mooi om vanaf het water te ontdekken, bijvoorbeeld met een kano of supboard.

Huur een vakantiehuis in Hellendoorn

Geniet op de grens van Salland en Twente. Boek een huisje in Hellendoorn en verheug u op een heerlijke tijd!