Heerlijke Huisjes
NederlandIJsselmeerkust
Aankomst en vertrek
Uw reisgezelschap
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie
14 vakantiehuizen gevonden

Groepsaccommodatie IJsselmeerkust

De IJsselmeerkust biedt volop mogelijkheden wanneer u er vakantie viert met een grote groep. Geniet van het water, bezoek vestingstad Enkhuizen of bekijk een replica van de Batavia in Lelystad. Boek een groepsaccommodatie aan de IJsselmeerkust en ontdek het allemaal zelf met vrienden of familie!

Nederland
IJsselmeerkust
Groepsaccommodatie
filters verwijderen
LE012
16 personen | 8 slaapkamers | 2 huisdieren
2152
weekend v.a.
o.b.v. 16 personen
Bekijken
FR171
16 personen | 8 slaapkamers | 8 huisdieren
2272
weekend v.a.
o.b.v. 16 personen
Bekijken
NH241
star 7,6
Landelijke groepsaccommodatie voor 12 personen met hottub en sauna, in Oostwoud. Nederland > Noord-Holland > Oostwoud
star 7,6
31 beoordelingen
12 personen | 6 slaapkamers | 1 huisdier
1287
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Bekijken
LE003
18 personen | 9 slaapkamers | 6 huisdieren
1951
weekend v.a.
o.b.v. 18 personen
Bekijken

info Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag

De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.

Pas uw zoekcriteria aan

Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.

Een weekje schuiven

Sommige perioden zijn erg populair.

Groepsaccommodatie IJsselmeerkust

De IJsselmeerkust biedt volop mogelijkheden wanneer u er vakantie viert met een grote groep. Geniet van het water, bezoek vestingstad Enkhuizen of bekijk een replica van de Batavia in Lelystad. Boek een groepsaccommodatie aan de IJsselmeerkust en ontdek het allemaal zelf met vrienden of familie!

Geniet met z’n allen op en aan het water 

Voor liefhebbers van water en watersport is de IJsselmeerkust een perfecte bestemming. Met een grote groep is hier van alles te doen tijdens uw vakantie of weekendje weg.  

Onze grote vakantiehuizen aan de IJsselmeerkust bevinden zich met name in de provincies Friesland, Noord-Holland en Flevoland. Sommige groepsaccommodaties bevinden zich op een vakantiepark. Erg handig, want in veel gevallen kunt u dan gebruikmaken van een winkel, zwembad en/of horecagelegenheid. 

De vakantiehuizen zelf zijn van alle gemakken voorzien en perfect voorbereid op uw verblijf, hoe groot de groep ook is. En zeg nou zelf: met z’n allen vakantie vieren in één groot huis is toch veel gezelliger dan in afzonderlijke huisjes? 

Wat is er te doen op vakantie aan de IJsselmeerkust? 

Een vakantie of weekendje weg aan de IJsselmeerkust staat natuurlijk vooral in het teken van het water. Het IJsselmeer biedt uw hele gezelschap volop mogelijkheden. U kunt u uitleven op en aan het water en lekker actief bezig zijn. Doet u het liever wat rustiger aan? Ga dan mee met een rondvaartboot en maak een ontspannen tocht op het meer. Of werp uw hengel uit en kom helemaal tot rust aan de waterkant. 

Ook leuk om te doen met een groep vrienden of familie: er een dagje op uit gaan. Een aanrader is Batavialand in Lelystad. U kunt hier aan boord stappen van het nagebouwde VOC-schip de Batavia. De gids kan u van alles vertellen over de 17e eeuw en over hoe in die tijd houten schepen werden gebouwd. 

Met een groepsaccommodatie in de buurt van het IJsselmeer bent u ook relatief snel in Enkhuizen. Maak een stadswandeling door deze fraaie historische vestingstad, ontdek de rijke geschiedenis en bewonder de vele monumenten die er zijn te vinden. Het Zuiderzeemuseum is een bezoekje waard. U kunt er van alles te weten komen over het leven op en rond de voormalige Zuiderzee. 

check Tip van Heerlijke Huisjes

Tip van Heerlijke Huisjes: Makkumerstrand 

Het strand bij Makkum is een populair familiestrand. Het water is er ondiep, zodat de allerkleinsten er veilig in kunnen spelen. Ook zijn er verschillende speeltoestellen en hangt er een volleybalnet. Een fijne plek voor jong en oud om te ontspannen bij en op het water. Pal achter het strand is een boulevard met winkeltjes. Bijzonder: in het hoogseizoen is er een strandbibliotheek aanwezig waar u gratis boeken en tijdschriften kunt lenen. 

Ontdek de natuur rond de IJsselmeerkust 

De natuur rond het IJsselmeer is adembenemend mooi. De Makkumerwaarden zijn een prachtig voorbeeld. Het gebied wordt gevormd door de eilanden Makkumernoardwaard, Makkumersúdwaard en Koaiwaard. In de buurt ligt een vogelreservaat waar veel verschillende soorten vogels zijn te spotten. 

In de buurt van de Makkumerwaarden ligt het Oudemirdumerklif: een zes meter hoge klif die is ontstaan in de voorlaatste ijstijd. In de buurt komen meer dan tweehonderd soorten planten voor en ook leven er dassen en watervogels. U bereikt het gebied via het wandelpad tussen de tuinwallen van het Minne Minnespad in Oudemirdum. 

Huur een groepsaccommodatie aan de IJsselmeerkust 

De IJsselmeerkust heeft alles in huis voor een fijne vakantie of weekendje weg samen met familie of vrienden. Boek snel uw groepsaccommodatie!